Om Oss

Sammanhållning - Vår specialitet!

Vi erbjuder näringslivet driftsäkra och lönsamma systemlösningar för emballering och godsskydd. Vi ska alltid leverera rätt kvalitet på våra varor och tjänster, och av våra kunder betraktas som den absolut bästa leverantören av jämförbara varor och tjänster.

Det som gör oss unika är att våra lösningar och system möter kundens behov, inte bara med förpackningsmaterialet för att säkra deras gods, utan även med vår mångåriga kunskap och erfarenhet av att utveckla och specialdesigna utrustningen som applicerar på dessa material och på kundens behov.

Samtliga produktapplikationer supportas givetvis också av våra egna tekniker och utvecklingsingenjörer, samt av vår underhålls- och reparationsservice, som alltid finns nära våra kunder.

Signode går i främsta ledet när det gäller förpackningsutveckling. Vi förser våra kunder med avancerade lösningar som ger en ökad effektivitet, förbättrad godssäkerhet och reducerade kostnader, och har under mer än 100 år varit lyhörda för industrins behov av driftsäkra och lönsamma system för transportemballering och godsskydd.

Testa oss och låt oss visa vad vi kan göra för just dig!

Kontakta oss idag!

Signode Sweden

Our brands are trusted around the world!

More world-wide info